Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم مشهد در مجلس گفت: امیدواریم فعالیت‌های فرهنگی خیرین جزو هزینه‌های قابل قبول مالیاتی قرار گیرد. ۱۵ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۵ استانها خراسان رضوی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، حجت‌الاسلام نصرالله پژمانفر صبح امروز در مراسم افتتاح کتابخانه مرکزی مشهد اظهار داشت: قبل از انقلاب اسلامی، در مدارس به ما می‌گفتند ایرانی جماعت هر کاری بکنید فایده ندارد اما امروز در دنیا می‌گویند ایرانی هرچه را اراده کند به آن دست می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: با وجود همه تهدیدات و تحریم‌ها نشان دادیم که می‌توانیم و این یک باور عامه است که در دنیا نیز خود را نشان داده؛ در همه مسائل مثل صنعت و کشاورزی و فرهنگ پیشگام هستیم و نشان دادیم می‌توانیم این کار را صورت دهیم و اعتماد به نیروهای جوان نیز کارساز شد.

پژمانفر گفت: باید راه را برای ورود جوانان باز کنیم؛ در مجلس عدم به کارگیری نیروهای بازنشسته مطرح شد به دلیل این بود که راه برای جوانان باز شود و ضمن اینکه نیروهای توانمندی که داریم نیروهای توانمندی نیز می‌توانیم داشته باشیم اگر به آنها فرصت دهیم.

وی خاطرنشان کرد: همه نسبت به این کتابخانه تعلق خاطر داشتند؛ گاهی هر ماه از این کتابخانه بازدید داشتیم؛ همه تلاش کردند و این تلاشی بود که نتیجه‌اش روشن شد و از این به بعد از این مکان استفاده می‌شود. ما هنوز سهممان در شهر مشهد نسبت به سرانه فضای کتابخانه عمومی فاصله دارد.

نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: با قطع نظر از کتابخانه‌های خصوصی و آستان قدس، هنوز نتوانستیم به وضعیت مناسبی که در شان پایتخت فرهنگی جهان اسلام باشد در حوزه کتابخانه‌ها برسیم.

کتابخانه مرکزی مشهد مطابق با استانداردهای روز دنیا استوجود 9000 کتاب گویا در کتابخانه مرکزی اهواز ویژه نابینایان؛ کتابخانه‌ها به مراکز فرهنگی - اجتماعی تبدیل شوندبزرگترین کتابخانه مرکزی کشور در مشهدمقدس به بهره‌برداری رسید

پژمانفر با اشاره به کمبود بخش اعتبارات تصریح کرد: امروز آنچه از نظر پراکندگی مکان‌های کتابخانه است فاصله داریم و باید خیرین نیز البته پای کار بیایند. آنچه می‌تواند مشکلات ما را حل کند دولت نیست زیرا مردم نیز باید پای کار بیایند.

وی گفت: یکی از مصوبات در صحن علنی مجلس امیدواریم این باشد که هزینه‌های مالیاتی قابل قبول باشد؛ همه فعالیت‌های فرهنگی خیرین باید جزو هزینه‌های قابل قبول مالیاتی محسوب شود و این چراغ سبزی برای خیرین است و البته دولت، مقاومت‌هایی دارد و ما دوستان را متقاعد کردیم و دوسوم نیز رای خواستیم و این را مصوب کردیم و امیدواریم در صحن نیز مصوب شود.

انتهای پیام/ز

R41347/P/S6,1188/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۲۱۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده مجلس: با فروش فیلترشکن به مردم یاد دادیم که می‌توانند خلاف کنند

محمد باقری بنابی، نماینده بناب در مجلس با انتقاد از فروش فیلترشکن گفت: «پلتفرم‌های خارجی را در حالی فیلتر کردند که عملاً ۹۰ درصد مردم از فیلترشکن استفاده می‌کنند و مشخص است چه کسانی از این فیلتر کردن سود می‌برند».

به گزارش صدای ایران و به نقل از زومیت، این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه با فروش فیلترشکن‌ها به مردم یاد دادیم که می‌توانند خلاف کنند، گفت: «مردم هم باید بدانند سود فروش فیلترشکن‌ها به جیب چه کسانی می‌رود».

او اعمال محدودیت‌های اینترنت را به جریانی در دولت و مجلس نسبت داد: «در ایران اسلامی برای اینکه زیرساخت‌های فرهنگی را درست نکردیم، جریانی به دنبال کنترل اینترنت و سرعت آن است. این جریان در حال حاضر در دولت و مجلس حضور دارد و به خاطر اینکه بتوانند مثلاً مردم را دین‌دار نگه دارند، این محدودیت‌ها را اعمال می‌کنند».

باقری بنابی ادامه داد: «ما به وزیر ارتباطات تذکر داده و تذکر خواهیم داد. خصوصاً در مجلس دوازدهم اولین سؤال ما از وزیر ارتباطات درباره برنامه‌هایش برای سرعت اینترنت کشور خواهد بود. چراکه وضعیت اینترنت در کشور‌هایی مثل عراق، افغانستان و پاکستان به‌مراتب از ما بهتر است».

«یکی از سؤالات محوری ما [از وزیر ارتباطات]دربارهٔ فیلترشکن‌ها خواهد بود که دست چه کسانی است و چه کسانی از فروش آن سود می‌برند که باید برای همه شفاف شود. ما با فیلترینگ به مردم یاد دادیم که علاوه بر فضای مجازی، در جا‌های دیگر هم می‌توانید خلاف کنید. «نماینده بناب تأسیس دفاتر و مراکز پلتفرم‌های خارجی را در داخل کشور ناممکن دانست و تأکید کرد: «با توجه به تحریم‌ها امکان انجام دادن این کار وجود ندارد و هیچ‌وقت این اتفاق نخواهد افتاد و باید تجدیدنظری در سیاست‌ها اعمال شود».

از اوایل پاییز ۱۴۰۱، وقتی اینستاگرام، واتس‌اپ و مجموعه‌ای از پلتفرم‌های دیگر فیلتر شدند، بازار فروش VPN‌ها رونق گرفت. در آن زمان غلامرضا نوری قزلجه، نماینده دیگر مجلس با انتقاد از این وضع گفته بود: «فیلتر شدن پلتفرم‌هایی، چون اینستاگرام جز اینکه بازار را برای فروش فیلترشکن‌ها و VPN‌ها باز کند، کاری نمی‌کند.»

مرداد پارسال هم از مجلس خبر رسید که طرحی برای تحقیق و تفحص بر این بازار در جریان است. در آن زمان جواد نیکبین، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس، در حرف‌هایی مشابه گفته‌های امروزِ نماینده بناب گفته بود که باید مشخص شود «چه کسی و چه کسانی از فروش این فیلترشکن‌ها سود می‌برند».


دیگر خبرها

  • نماینده مجلس: با فروش فیلترشکن به مردم یاد دادیم که می‌توانند خلاف کنند
  • صنایع نفت و گاز را پای کار حوزه فرهنگ می‌آوریم
  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم 
  • هوای مشهد قابل قبول است
  • کیفیت هوای مشهد قابل قبول است
  • پیش‌شرط‌های مشارکت مردم در اقتصاد چیست؟
  • طغیانی:لغو معافیت مالیاتی به ضرر صندوق سرمایه‌گذاری ثابت است
  • مشکل آب مشهد به سرعت قابل حل است
  • هوای مشهد قابل قبول شد
  • وضعیت هوای تهران قابل قبول است