Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشهد- نائب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس ، اولتیماتوم دو ماهه‌ای را به مسئولان فرهنگی استانی و ملی برای تکمیل پروژه نیمه تمام کتابخانه مرکزی مشهد اعلام کرد و گفت: اگرچه می‌دانیم دولت شرایط خوبی در حوزه اعتبارات ندارد، اما این پروژه به انتها رسیده و باید بودجه لازم برای تکمیل آن در اختیار پیمانکار قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام نصرالله پژمانفر در حاشیه بازدید از پروژه نیمه کاره کتابخانه مرکزی مشهد با اشاره به اینکه ۲۲ سال از ساخت این پروژه می‌گذرد، در حالی که باید ساخت آن ۲ ساله تمام می‌شد، بیان کرد: متاسفانه این موضوع در شان مشهد و مردم این شهر نیست، زیرا مشهد در سالی که به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام معرفی شده، باید ۱۰ کتابخانه هم تراز این کتابخانه مرکزی برای پاسخگویی به علاقمندان به مطالعه و ارتقای سرانه مطالعه در خراسان رضوی داشته باشد، اما متاسفانه نه تنها این گونه نیست، بلکه ین پروژه نیز طی ۲۲ سال هنوز تکمیل نشده است.
نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی با ابراز تاسف نسبت به کوتاهی همه مسئولان ملی و استانی در خصوص تکمیل این پروژه، متذکر شد: این پروژه بر اساس گزارش پیمانکار آن، برای تکمیل به ۱۴ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد و تاکنون نیز ۱۰ میلیارد تومان برای خرید تجهیزات لازم همچون قفسه کتاب، میز و صندلی هزینه شده است.
وی با تاکید بر اینکه حتما اختصاص اعتبارات لازم برای تکمیل این پروژه را در مجلس و استان پیگیری می‌کنیم، تصریح کرد: اگر دوره فرسایش این پروژه آغاز شود، قطعا نیازمند اعتبارات بیشتری می‌شود.
حجت الاسلام پژمانفر با تاکید بر اینکه عدم تکمیل این پروژه زخمی کهنه در حوزه فرهنگ و هنر خراسان رضوی است، ادامه داد: این پروژه در قالب اعتبارات ملی بوده که هم اکنون تبدیل به اعتبارات استانی شده و باید این موضوع به همان اعتبارات ملی بازگردد.
وی ادامه داد: باید بر اساس قانون شهرداری‌ها درصد اعتبارات خود را برای ارتقای کتابخانه‌ها پرداخت کنند، علاوه بر این، لازم است، اعتبار پرداخت شده توسط شهرداری مشهد برای این کتابخانه صرف شود.
اکبری، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی خراسان رضوی نیز در ادامه این بازدید، با اشاره به اینکه سقف اعتبارات استانی مشخص است، اظهار داشت: تشکیل جلسه‌ای با حضور مسئولان استانی و کشوری در مشهد برای تبدیل این پروژه از استانی به ملی ضروری بوده تا هر کدام از دستگاه‌ها نیز راهکارها و میزان اعتبار مناسب برای تکمیل این پروژه را در آن جلسه اعلام و مصوب کنند.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۶۴۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از ۴۰۶ پروژه عمرانی در روستا‌های کرمانشاه

محمدجواد خجسته مدیرکل دفتر امور روستایی و شورا‌های استانداری کرمانشاه گفت : در سال ۱۴۰۲ از محل اعتبارات سهم دهیاری‌ها و روستا‌های فاقد دهیاری در مجموع ۵ هزار و ۱۹۶ میلیارد ریال اعتبار تخصیص و به حساب روستا‌های دارای دهیاری و فاقد دهیاری واریز شده است. 

مدیرکل دفتر امور روستایی و شورا‌های استانداری کرمانشاه عنوان کرد: ۷۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال از اعتبارات عمرانی از محل اعتبارات ماده ۵۸ قانون تنظیم بخشی از مقرارت مالی دولت بوده که در سطح روستا‌های استان کرمانشاه توزیع شده است. 

خجسته اذعان کرد: در سال گذشته از محل اعتبارات قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کشور، به منظور محرومیت‌زدایی روستا‌های واجد شرایط در استان کرمانشاه، مبلغ ۲۰ میلیارد ریال اعتبار، تخصص داده شد. 

مدیرکل دفتر امور روستایی و شورا‌های استانداری کرمانشاه خاطرنشان کرد: از محل بند الف ماده ۳۸ قانون مالیات بر ارزش افزوده، واریز‌های استان، ۲ هزار و ۲۳۰ میلیارد ریال به حساب روستا‌های دارای دهیاری واریز شده که در حوزه عمرانی هزینه شده است. 

وی افزود: از محل اعتبارات تبصره ۲، اعتبارات سوخت و بند (الف) ماده ۳۹، قانون مالیات بر ارزش‌افزوده، مبلغ ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال اعتبار به روستا‌های دارای دهیاری تخصیص پیدا کرده و ۷۳ میلیارد ریال در روستا‌های فاقد دهیاری توزیع شده است. 

خجسته با اشاره به عملکرد عمرانی دفتر روستایی استانداری کرمانشاه گفت: در سال ۱۴۰۲ تعداد ۴۰۶ پروژه عمرانی با هزینه‌کرد بیش از ۹۹۷ میلیارد ریال اعتبار به بهره‌برداری رسیده و عمده پروژه‌ها در قالب آسفالت، جدول‌گذاری معابر، سنگ‌فرش و… بوده است .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • ۲۸ پروژه نیمه‌کاره حوزه کتابخانه‌های عمومی در مازندران
  • مشهد شهری فرا ملی اما با اعتبارات محلی است
  • اعتبارات مولدسازی باید به صورت بهینه استفاده شود
  • دومین سفر استانی رییس جمهور به استان قم انجام می شود
  • رئیس جمهور پنج شنبه وجمعه به قم می‌رود
  • جلسه جمع‌بندی طرح‌های دومین سفر استانی رئیس جمهور به قم برگزار شد
  • جلسه جمع‌بندی طرح‌های سفر استانی رییسی به استان قم برگزار شد
  • رئیسی به قم می‌رود
  • اعتبارات طرح‌های عمرانی استان‌ها در بودجه ۱۴۰۳ سی درصد افزایش یافت
  • بهره‌برداری از ۴۰۶ پروژه عمرانی در روستا‌های کرمانشاه