Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشهد- بیش از دو دهه ازشروع ساخت کتابخانه مرکزی در مشهد می‌گذرد و علی رغم وعده‌های فراوان برای به بهره برداری رسیدن آن، گشایش آن هنوز هم در ‌هاله‌ای از ابهام باقی مانده است .

به گزارش قدس آنلاین،رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس در خصوص علت مسکوت ماندن و به بهره برداری نرسیدن این پروژه گفت: بحث افتتاح کتابخانه مرکزی مشهد یک امرحیثتی برای شهرمان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام پژمانفر اظهار داشت: اعتبارات بسیارزیادی در نوبت‌های مختلف از شهرداری مشهد کسر شده است که به نظر من با این مبالغ قابل توجهی که تا کنون از مردم شهرمان برای این موضوع برداشت و هزینه شده است نه یک کتابخانه، بلکه چندین کتابخانه می‌شد در مشهد ساخت.

نماینده مردم مشهد درمجلس افزود: ازطرفی نمی‌دانم چرا این پول‌ها به سمت تهران سرازیرمی شود در حالی که طبق قانون، نیم درصد از درآمدهای شهرداری باید در اختیار نهاد کتابخانه‌ها قرار گیرد و با اولویت همان شهر هزینه شود .

در حال حاضر،نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور برای تأمین نیم درصد به سراغ شهرداری‌ها می‌روند و از جمله شهرداری مشهد این نیم درصد را کسر می‌کند.


وی ادامه داد: اما این نیم درصد باید برای شهرمان و آن هم خود نهاد کتابخانه‌ها هزینه شود.
حجت الاسلام پژمانفر اذعان داشت: متأسفانه این کار برخلاف چیزی است که قانونگذار پیش بینی کرده است و باید با آن برخورد شود. باید دستگاه‌های اجرایی دراین موضوع تدبیرکنند .
وی گفت: اینکه نهاد کتابخانه‌ها بدون هماهنگی از حساب شهرداری‌ها برداشت کند و از آن طرف هم خود شهرداری‌ها مطالباتی را از دستگاه‌های فرهنگی دارند، این موضوع باید پیگیری شود.
وی اضافه کرد: نتیجه این می‌شود که بیش از دودهه از شروع ساخت کتابخانه مرکزی مشهد می‌گذرد، بدون آنکه این رقم منتج به نتیجه شود و بدتر از آن اینکه در چند نوبت این پروژه ساخته، سپس تخریب و دوباره بازسازی می‌شود.
نماینده مردم مشهد در مجلس بیان داشت: متأسفانه به رغم این همه هزینه‌های غیر کارشناسی، این پروژه هنوز به بهره برداری نرسیده است.
وی با اشاره به اینکه شاید به جهت ظاهرفیزیکی ساختمان ۱۰ الی ۱۵ درصد از کارهای عمرانی این کتابخانه باقی مانده باشد،تصریح کرد:این درصد باقی مانده به ظاهر اندک، بسیار هزینه براست.

بلاتکلیفی که ادامه دارد

پژمانفر اظهار داشت: متأسفانه وقتی به سازمان برنامه و بودجه هم مراجعه می‌شود، برغم تکلیفی که دارند، هیچ برنامه‌ای را پیش بینی نکرده‌اند.
وی تصریح کرد: به اعتقاد من استاندار باید بیاید و دقیقاً توضیح بدهد و باتوجه به وعده‌هایی که داده شده است باید مسئول نهاد کتابخانه‌ها و نیز سازمان برنامه بودجه، پاسخگو باشند که در قبال پول‌هایی که از شهرداری اخذ شده که در مشهد هم هزینه نشده چرا باز هم این کتابخانه بلا تکلیف مانده است و بالاخره چه برنامه‌ای برای تکمیل و افتتاح این پروژه دارند.
وی تأکید کرد: تمام شدن بحث عمرانی این کتابخانه بخشی از مسئله است. تأمین میز، صندلی، کتاب، قفسه، تجهیزات و امکانات سخت و نرم افزاری و پرسنل این کتابخانه هم رقم قابل توجهی را نیاز دارد که ما نسبت به آن هم ابهام داریم که بعد از راه اندازی و تکمیل فیزیکی ساختمان، چگونه قرار است، این ساختمان تبدیل به کتابخانه بشود.
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس اذعان داشت : کتابخانه نیاز به امکانات و زیرساخت دارد، آیا صرف داشتن دیوار و سقف می‌توان آن را کتابخانه نامید؟
وی درپایان اعلام کرد: من به طورقطع در مجلس این موضوع را مطرح خواهم کرد. این مسئله را وزیر ارشاد با توجه به خلف وعده‌هایی که در خصوص بهره برداری کتابخانه مرکزی مشهد صورت گرفته است باید پیگیری کند.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۸۹۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سمنان در زمره استان‌های کم تورم کشور است

به گزارش خبرنگار مهر، آمارهای مرکز آمار کشور نشان می‌دهد که استان سمنان در زمره استان‌های کم تورم کشور محسوب می‌شود. نرخ تورم ماهانه این استان در آمار اعلامی ۳.۶ درصد و نرخ تورم سالانه ۳۶.۳ درصد اعلام شده است.

استاندار سمنان در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینکه تعامل خوب بین کبه، تولیدکنندگان، مسئولان و مردم در استان باعث شده تا سمنان یکی از کمترین میزان تورم‌ها را در کشورمان داشته باشد، گفت: در زمینه تورم سمنان در زمره پنج استان آخر است.

سید محمدرضا هاشمی با بیان اینکه نرخ تورم سالانه استان طبق اعلام مرکز آمار کشور ۳۶.۳ درصد است، تاکید کرد: تنها چهار استان کشور مانند سیستان و بلوچستان، تهران، بوشهر و زنجان دارای تورمی کمتر هستند.

وی با بیان اینکه تورم خوراکی‌ها در استان سمنان ۳۲.۸ درصد بوده است، تاکید کرد: در این شاخص سمنان بعد از استان قزوین دارای دومین استان با کمترین میزان تورم خوراکی و آشامیدنی است.

استاندار سمنان گفت: تورم غیرخوراکی ها و خدماتی‌ها هم در استان سمنان ۳۹.۲ درصد از سوی مرکز آمار کشور اعلام شده در صورتی که میانگین کشوری نزدیک بیش از ۴۰ درصد است.

کد خبر 6097769

دیگر خبرها

  • عیادت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از «رضا رویگری»
  • دستورات ویژه وزیر نیرو برای خراسان جنوبی
  • فعالان اقتصادی به کنسرسیوم توسعه اقتصادی امیرکبیر ملحق شوند
  • ۲۸ پروژه نیمه‌کاره حوزه کتابخانه‌های عمومی در مازندران
  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه بازدید از روند آماده‌سازی نمایشگاه کتاب تهران مطرح کرد؛باید فضای تبلیغی و محیطی تهران در قُرُق نمایشگاه بین‌المللی
  • قدردانی استاندار همدان از عملکرد بانک مسکن در تامین مالی ساخت پروژه های نهضت ملی مسکن
  • سمنان در زمره استان‌های کم تورم کشور است
  • قول وزیر نیرو برای رها کردن بخش دیگری از حق آبه قزوین از سد طالقان
  • رئیسی: امروز در غرب شاهد تقابل آشکار جریان شرافت در مقابل شرارت هستیم/ گزارش وزیر نفت از سود ۱۲ همتی پالایشگاهی که قرار بود در دولت قبل به دلیل زیان‌ده بودن رایگان واگذار شود/ اعلام خبر کاهش نرخ رشد پول از ۳۳ به ۱۶ درصد از سوی رئیس بانک مرکزی
  • پروژه ۴۳۲ واحدی خورموج باید تا پایان سال تکمیل شود